perjantai 29. tammikuuta 2016

Haasteena Sininen

Tartuin haasteeseen. Rakastan värejä (vaikkei se omassa pukeutumisessa useinkaan näy..) joten päätin tarttua HommaHuone blogin värihaasteeseen. Haasteessa sukelletaan vuoden ajan värien maailmaan niin, että joka kuukaudelle on oma teema. Tammikuun teemana oli sinisen sävyt.

Sinistä kohtaan minulla on ollut monenlaisia tunteita. Joskus nuorempana se oli lempivärini, kunnes siitä tuli inhokkivärini. Nykyään sinisen maailmasta löytyy uaeita mieluisia sävyjä, mutta edelleen myös inhokkivärini ovat sinisiä. Tällä hetkellä suosikkisiniseni on varmaankin petroolinsininen. Jostain syystä sen jälkeen, kun perheeseemme on siunaantunut poikalapsia, sinisen määrä elämässä on lisääntynyt. Omassa pukeutumisessa sinistä on ainoastaan farkuissa.

Kangaskaapissani oli jo jonkin aikaa lojunut pala sinipohjaista ötökkäkangasta, jonka vanhempi poika sieltä aika ajoin kaivoi. Innoissaan hän levitti kankaan lattialle ja kertoi mitä kaikkia ötököitä siinä oli. Sitten hän leikki ompelevansa siitä paidan isin tietokonetta käyttäen. Ja nyt sinistä pohtiessani päätin vihdoin tarttua tähän kankaaseen.
Ihan perus raglanhihainen paita siis. Etu- ja takakappale ötökkää, hihat kangaskapinan mustaa trikoota ja kanttaus sekä hihansuut keltaisra trikoota, jonka olen joskus jossain kangassäkissä saanut. Kuva on huono, mutta paita piti saada saman tien päälle. Ja eihän se pitkään puhtaana pysy kolmevuotiaan touhuissa, joten tähän on tyydyttävä.

Minulla on myös uusi ompelurakkaus. Pitkällisen tuskailun jälkeen vanha huskystarini sai väistyä uuden pfaff ambition 2.0 tieltä. En ihan noin hienoa konetta lähtenyt ostamaan, mutta paikallinen ompelukonekauppias oli hyvä puhumaan, ja teki tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä. Valitettavasti meillä ei ole ollut vielä uuden ambitionini kanssa aikaa tutustua niin hyvin, kuin olisin halunnut. Puolivuotiaan allergiatutkimukset ja huonosti nukutut yöt ovat johtaneet siihen, että minäkin nukun lähes aina kun se on mahdollista, joten harrasteaika on jäänyt valitettavan vähäiseksi. Mutta ah mikä autuus ja ihanuus, kun tätäkään ommellesa ei tarvinnut taistella kaksoisneulan kanssa kertaakaan! (Joskus ne pienet asiat <3<3) Mitä ihmeitä sillä saakaan aikaan kun pääsee vauhtiin :)

Ja ehdinpäs osallistua vielä tässä kuussa :) seuraavaksi haasteessa pastellivärit, jotka ovatkin sitten se toinen inhokki.. Tästä tulee mielenkiintoista :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti