torstai 18. helmikuuta 2016

Arkistojen kätköistä

Niin vaan tuo aika hujahtaa, enkä mitään ole valmiiksi saanut. Projekteja on työpöydällä monia, valmistunevat sitten rytinällä kun saan aikaa. Mutta sitä odotellessa voi vähän kaivella arkistoja.

Olen aina pitänyt itseäni poikien äitinä. Esikoisen kohdalla olin varma sukupuolesta sillä hetkellä, kun sain tietää odotavani häntä. Enkä tätä toistakaan odotellessa hirveän vaaleanpunaisia ajatuksia ajatellut. Mutta siinä vaiheessa, kun aloimme perheenlisäystä miettimään, puikoille eksyi melko tyttömäisiä lankoja. Pitsineule alkoi miellyttämään, ja oli tarve tehdä jotain aivan ihanaa.. Syntyi nämä:








 Lankana on novitan nalle luonnonvalkoinen ja kahta eri väristä kukkaketoa. Ohje mekkoon Garnstudiolta omilla muokkauksilla. Kukkaketo kuvioituu kauniisti itse, joten kirjoneuletta ei tässä mekossa ole. Kaarrokkeen kavennukset on tehty muodostamaan raglansaumat. Myös hihat lyhensin ja neuloin niihin tuon helman röyhelön. Noin 62-senttinen. Ihana, vaikka itse sanonkin :D








Mutta kuten osasin jo odottaa, meille syntyi poika  <3 Joten tämä rakkaudella tehty sai jäädä odottamaan pitäjäkseen toista rakkaudella tehtyä. Olisihan se oma pieni prinsessa aika ihana, mutta tämä saattaa löytää kodin myös jostain muualta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti