tiistai 5. tammikuuta 2016

Nyt minä aloitan

.. uudestaan. Edellinen yritys jäi pitkälti juuri yritykseksi, mutta ehkä tällä kertaa paremmalla menestyksellä.

Tarkoituksena on siis kirjoitella kaikesta siitä, mitä saan aikaiseksi. Suurimmaksi osaksi siis käsitöistä, neuleista ja ompeluksista. Jonkin verran myös kaikenlaisesta muusta näpräilystä ja tuunailusta, ehkä myös kodista.

Minä olen kaikesta innostuva, paikoin ruuhkavuosia elävä kahden pienen pojan äiti ja yhden ison miehen vaimo. Viime syksynä jätimme helpon kerrostaloelämän kaupungissa ja muutimme takaisin kotikulmille 60-luvulla rakennettuun rintamamiestaloon (ei tämäkään nyt niin vaikeaa ole..). Uudessa kodissa onkin sitten yhtä jos toista laittamista :)


Käsitöitä olen tehnyt ja rakastanut aina. Muistan, kuinka serkkutytön kanssa ompelimme nukeille ja barbeille vaatteita äidin tilkuista jo alle kouluikäisinä. Neulomisen taidon opin rakastakin rakkaammalta mummoltani, jolle vielä aikuisenakin kiikutin tekeleitäni nähtäväksi. Uusistakin jutuista innostun vähän väliä. 

Tekevät kädet on onnelliset kädet, eikä mieli voi olla täysin levossa ilman keskeneräistä projektia. Tervetuloa mukaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti