sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Welcome to the dark side, we have...

... Animals!

Meidän 4-vuotiaalle on tällä hetkellä ihana ommella, sillä hän tykkää melkein kaikesta. Hän on juuri siinä iässä, että vielä menee kaikenlaiset ihanat värikkäät eläinprintit ja muutkin kuosit, joista äiti tykkää hirveästi, mutta toisaalta myös "isojen poikien" jutut alkavat kiinnostamaan kovasti. Tällä kertaa pääsin ompelemaan oikein tarpeeseen ihan peruspaitaa.


Kauluksessa ja helmassa koristeommel


Tein pienen reissun Koot.fi:n kivijalkapuotiin ja otin miehenkin mukaan. Hän valitsi pojan paitaan ihanan "Eläintarhassa" kuosin. Kotona sitten selasi lehteni läpi ja valitsi vielä mallinkin, 4/16 ob:n Dude. Malli on aika laatikkomainen ja mukavan väljä vauhdikkaan viikarin päällä. Poika itse valitsi kaulukseen ja hihansuihin Jyväskylän kangaskaupan jaden elastaanitrikoon.

Sitten ne "isojen poikien" jutut :D Kaava oli sen verran mukava, että surautin siitä vielä toisetkin paidat kahdelle melko suurelle Star Wars -fanille. Etukappaleen kankaana Jyväskylän kangaskaupan digitrikoo. Omalle pojalle punaisilla resoreilla ja koulun aloittavalle kummipojalle mustalla. Poika nämäkin valkkasi, serkulle musta, koska on jo niiin iso poika.. :D Näistä olisi ollut mukava saada ihan sovituskuvat, kun paita on malliltaan hieman erikoisempi, mutta yritelmissä esitellään enemmän vauhdikkaita "starwarsukkohyökkäyksiä" kuin vaatteita..

Sujautin kummipojan paidan kouluunlähtölahjaksi. Lisäksi kävin ostamassa pakettiin vielä aiheeseen sopivan penaalin ja vähän muutakin tarviketta. Star Wars fani oli oikein mielissään :)Tällainen paketti koululaiselle lähti :)

Ja niin tuli syksyn pimeät sadepäivät ja kuvaukset palasivat meidän pimeään keittiöön..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti